Jedálny lístok

Cenník

Továrenská 2108/64
953 01 Zlaté Moravce

Tel.: 037/640 33 11
E-mail: recepcia@hotelvion.eu

  • Nové menu každý týždeň za 5 Eur!

  • Nové menu každý týždeň za 5 Eur!

  • Nové menu každý týždeň za 5Eur!



JEDÁLNY LÍSTOK
  29.11. – 3.12.2021
cena menu 5€

 


29.11.2021
Polievka: Brokolicová krémová, chlieb
1. 250g Pečené kura, ryžy, kompót
2. 120g Vyprážaný syr + príloha podľa výberu

 

30.11.2021
Polievka: Francúzska
1. 120g Bravčová panenka so syrečk.omáčkou, peč.zemiaky,šalát
2. 120g Vyprážaný syr + príloha podľa výberu 

 

1.12.2021
Polievka: Pórová sladká, chlieb
1. 150g Vyprážaný kurací kĺbik, majonézový šalát
2. 120g Vyprážaný syr + príloha podľa výberu

 

 

2.12.2021
Polievka: Morčacia s cestovinou
1. 120g Bravčové stehno varené, kôprová omáčka, knedľa
2. 120g Vyprážaný syr + príloha podľa výberu

 

3.12.2021
Polievka: Boršč, chlieb
1. 150g Syrovo-kurací špíz, zemiaková kaša, čalamáda
2. 120g Vyprážaný syr + príloha podľa výberu

Pravidlá “OTP” pre vstup do prevádzky…zobraziť viac

 

Pôvod mäsa:
Hovädzie a bravčové mäso: Slovenská republika, dodávateľ LAPREMA Trnava s.r.o.
Hydina: Slovenská republika, dodávateľ HSH Veľké Zálužie

Alergény:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy (t.j. mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich).
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.



    Naši partneri