Jedálny lístok

Cenník

Továrenská 2108/64
953 01 Zlaté Moravce

Tel.: 037/640 33 11
E-mail: recepcia@hotelvion.eu

  • Nové menu každý týždeň za 4,80Eur!

  • Nové menu každý týždeň za 4,80Eur!

  • Nové menu každý týždeň za 4,80Eur!



JEDÁLNY LÍSTOK
10.8. – 14.8.2020
cena menu 5€

Reštaurácia otvorená denne 
7:00 – 18:00

Hotel otvorený !

 

Polievka: Fazuľová struková kyslá, chlieb
1. 120g Bravčový tiszai, harnolky, šalát
2. 120g Ázijská panvica, ryža, šalát
3. 280g Lekvárové pirohy so strúhankou a cukrom

 



Polievka:Paradajková so syrom
1. 120g Vyprážaný morčací rezeň v sézam. cestíčku,              ryža, šalát                                                                               2.  280g Bolonské špagety s kuracím mäsom a syrom
3. 280g Pečené lekvárové buchty, ovocie


Polievka: Zeleninová s krupicovými haluškami                1. 150g Hradná pani so syrečkovou omáčkou, ryža, šalát
2. 200g Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatarská              omáčka                                                                                    3. 280g Tavrohová žemlovka s jablkami

 


  Polievka: Slepačia s cestovinou
1. 1120g Sviečková na smotane, knedľa                               2. 280g Zeleninvý šalát s dresingom a gril. kuracími             kúskami
3. 280g Granatiersky pochod, kyslá uhorka

 


Polievka: Kapustová, chlieb                                                     1. 120g Černohorský rezeň so syrom, pečené zemiaky,           šalát                                                                                           2. 120g Vyprážaný syr, pečené zemiaky, tatarská                     omáčka

Pôvod mäsa:
Hovädzie a bravčové mäso: Slovenská republika, dodávateľ LAPREMA Trnava s.r.o.
Hydina: Slovenská republika, dodávateľ HSH Veľké Zálužie

Alergény:
1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy (t.j. mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich).
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.



    Naši partneri