Jedálny lístok

Cenník

Továrenská 2108/64
953 01 Zlaté Moravce

Tel.: 037/640 33 11
E-mail: recepcia@hotelvion.eu

  • Nové menu každý týždeň za 5 Eur!

  • Nové menu každý týždeň za 5 Eur!

  • Nové menu každý týždeň za 5Eur!



JEDÁLNY LÍSTOK
  21.6. – 25.6.2021
cena menu 5€

 


21.6.2021

Hrášková sladká s krupicovými haluškami
1. 120g Bravčová panenka so syrečkovou omáčkou, ryža, zemiaky, šalát                                                                            2. 120g Bravčový rezeň + príloha podľa výberu                                                       3. 120g Kurací rezeň + príloha podľa výberu                                                           4. 120g Vyprážaný syr + príloha podľa výberu

 

22.6.2021
Polievka: Slapačia s rezancami
1. 250g Kuracie stehno pečené, ryža, hlávkový šalát
2. 120g Bravčový rezeň + príloha podľa výberu
3. 120g Kurací rezeň + príloha podľa výberu
4. 120g Vyprážaný syr + príloha podľa výberu

 

23.6.2021
Polievka: Zeleninová
1. 120g Inovecký bravčový rezeň, nové zemiaky s vňaťou, šalát
2. 120g Bravčový rezeň + príloha podľa výberu
3. 120g Kurací rezeň + príloha podľa výberu
4. 120g Vyprážaný syr + príloha podľa výberu

 

24.6.2021
Polievka: Hovädzia s pečeňovými haluškami
1. 120g Maďarský guláš, knedľa
2. 120g Bravčový rezeň + príloha podľa výberu
3. 120g Kurací rezeň + príloha podľa výberu
4. 120g Vyprážaný syr + príloha podľa výberu

 

25.6.2021
Polievka: Šalátová kyslá, chlieb
1.280g Parené buchty kakaom a karamelom
2. 120g Kurací rezeň + príloha podľa výberu
3. 120g Vyprážaný syr + príloha podľa výberu

 

 

Pôvod mäsa:
Hovädzie a bravčové mäso: Slovenská republika, dodávateľ LAPREMA Trnava s.r.o.
Hydina: Slovenská republika, dodávateľ HSH Veľké Zálužie

Alergény:

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z neho.
8. Orechy (t.j. mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich).
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
14. Mäkkýše a výrobky z nich.



    Naši partneri